HTML

Tokio Hotel

A tokio hotel-röl de leg főképp bill kaulitz-r ol szol és aki szereti a th-t az nyugotan néze meg.

Friss topikok

Linkblog

arcjellemzése!

Aki szereti a tokio hotel-t annak itt a helye. 2010.03.07. 14:35

Bill arcjellemzése

Arcjellemzés:


Homlok:
Szinte pont ideális, a homloka, csak egy kissé magasan van.Ez azt jelenti, hogy hajlamos magát mások elé helyezni, ám eközben rendkívül odaadó.


Szemöldök:
Viszonylag távol vannak egymástól a szemöldökei, tehát fontos neki a családja és a baráti köre. De egy hátránya van, a szerelemben nem mindig hűséges. (ez sztem tökre nem igaz xD)
Szem:
Mélyen ülő, barna őzikeszemek. Ezek a gondoskodás és az odafigyelés jelei.


Orr:
Tökéletes orr, ami azt jelképezi, hogy próbál bizonyítani, megfelelni, szeretne minél többször első lenni.


Ajkak:
A formaívelt, kissé telt ajkak azt jelentik, hogy amit elkezd, azt igazából akarja csinálni, de egy nagyobb kudarc után képes feladni.
Fogak:
Bill fogai fehérek és rendezettek.Ám az egyik első foga kijjebb áll, mint  a többi,tehát valószínűleg kisebb korában egy családi vagy baráti jellegű trauma érte.
Áll:
Álla az alsó részen gömbölyű, a két oldalon nagyon enyhe vonalbeli törés látható. Ez arra enged utalni, hogy Bill szeret álmodozni, romantikus alkat.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://billkaulitzfan.blog.hu/api/trackback/id/tr1001816161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása