HTML

Tokio Hotel

A tokio hotel-röl de leg főképp bill kaulitz-r ol szol és aki szereti a th-t az nyugotan néze meg.

Friss topikok

Linkblog

TH a-tól z-ig!

Aki szereti a tokio hotel-t annak itt a helye. 2010.03.07. 14:44

Allergia: Bill a rovarcsípésre és az almára, Gustav a halakra, a sertéshúsra és a pollenre, Georg pedig a kutya-és macskaszőrre allergiás.

Álomnők: Tom szíve a topmodell Heidi Klumért dobog, Gustav és Georg a született feleség Eva Longoriára indul be. Bill Ashley Olsen-párti.

Berlin: A TH rendszeresen megfordul a német fővárosban. Minden videójukat itt forgatták: a Der letzte Tag-ot egy mozi tetején, a Schrei-t egy régi villában, a Rette mich-et egy legendás filmstúdióban, sőt a Durch den Monsun-t és az Übers ende der welt-et is a városban vették fel.

Cipőméret: Ha a srácok cipőt vesznek, mindnégyőjüknek 42-es méretre van szüksége. A ruhaméretek már eltérőek: Tom XL-es és XXL-es, Gustav M-es, Georg és Bill S-es méretet hord.

Család: A pletykák ellenére a TH tagjai egyelőre nem akarnak elköltözni otthonról! Mind a négyen szüleiknél laknak Magdeburgban, illetve Loitsche-ban.

Évforduló: Minden év augusztus 15-én ünnepel a csapat-ekkor jelent meg ugyanis legelső kislemezük, a Durch den Monsun, amely azonnal a slágerlisták első helyén nyitott.

 Fenékszőr: Egy új szó a TH-lexikonban! Úgy érzem magam, mint egy fenékszőr-mondogatják a srácok, amikor kutyául vannak.

 Grupik: Rajongók, akik egyéjszakás kalandokra vágynak kedvencükkel. Gyakorta tanyáznak a banda hotelszobája előtt. Tom kifejezetten kedveli a társaságukat!

Gyorskaja: A Tokio Hotel többnyire csak egészségtelen gyorsételeken él. A zöldségek valósággal borzasztják őket.

Haj: Ha Bill frizurát változtat, azonnal kitör a botrány! Ennek ellenére-vagy éppen ezért-a sztár eléggé gyakran lep meg minket új hajviselettel. A többiek inkább maradnak a megszokott sörényüknél

 

In-Ear-Monitoring: Ha a TH élőben játszik, a fiúk apró fülhallgatókat használnak. Mivel a nézőtéren óriási a zaj, e nélkül nem hallanák játékukat, így könnyen félrecsúszhatnának a hangok.

Káosz: Ami a fiúk hotelszobájában uralkodik. Különösen Georg nem bír rendet tartani maga körül! Bill többnyire a fürdőszobában okoz kisebb katasztrófákat. Gustav az egyetlen rendszerető a bandában.

Levelek: A TH nap mint nap levelek százait kapja rajongóitól. Már nem igazán férnek el tőlük, hiszen egyetlen darabot sem dobnak a kukába!

Loitsche: Így hívják azt a Magdeburg melletti kis falut, ahol Tom és Bill lakik édesanyjukkal és mostohaapjukkal. A település mindösszesen 700 lakost számlál.

Munkásdekoltázs: Amikor valakinek lehajolás közben kivillan nadrágjából a feneke "középvonala", azt a jelenséget a srácok munkásdekoltázsnak keresztelték.

Magdeburg: A banda szülőotthona. Itt található próbatermük, valamint Gustav és Georg otthona is. Gustavék háza közvetlenül egy temetkezési vállalkozás mellett fekszik...

 Nevetés: A TH-t ritkán mulatattják az unásig ismételgetett viccek. Inkább mulatságos szituációkon szeretnek nevetni.

Off-Day: Így nevezik a srácok azt a napot, amikor semmi dolguk sincs. Ezeken a napokon szinte mindig hazautaznak családjaikhoz...

Piercing: A Kaulitz ikrek közül Tomnak az alsó ajkán, Billnek pedig a nyelvében és a szemöldökében van egy-egy darab. A frontember még többet szeretne-de csak ha betöltötte a 18-at.

Quartett: A négy tagból álló csapat elnevezése-amilyen a Tokio Hotel is!

Ruhátlanul: Így alszik Georg éjszaka. A többiek boxeralsót vesznek fel, ha nyugovóra térnek.

Taps: Koncertjeiken, ha a közönség elég lelkesen tapsol, akár három ráadásdal erejéig is visszatérnek a fiúk.

Vegetáriánus: Amik a srácok sohasem lesznek! Tom, Bill, Georg és Gustav egyszerűen képtelenek lemondani a húsról. Imádják a hamburgert, de megértik a vegákat, hiszen azért ők is szeretik az állatokat.

Xxl: Tom kedvenc ruhamérete, és az eddig megjelent TH-poszterek, -naptárak nagyságát is csak ebben a méretben lehet kifejezni!

Yen: Japán fizetőeszköz. A Tokio Hotel tagjai egyszer szeretnének ezzel fizetni-természetesen Japánban.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://billkaulitzfan.blog.hu/api/trackback/id/tr591816204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása