HTML

Tokio Hotel

A tokio hotel-röl de leg főképp bill kaulitz-r ol szol és aki szereti a th-t az nyugotan néze meg.

Friss topikok

Linkblog

ijen valójában

Aki szereti a tokio hotel-t annak itt a helye. 2010.03.07. 13:56

 

Bill mindenféle hangulathoz megtalálta az odaillő aláfestő zenét, a popsztár Nenától a balhés Pinkig! Most elmeséli mik is ezek a dallamok…
 
„Egyes daloktól beindulok”
 

Azt énekes vadul szereti. Imádja a rocker életet: az utazásokat, koncerteket, fotózásokat és persze a kapcsolattartást a rajongóival. Emellett azonban létezik egy romantikus, visszafogottabb oldala is. Amíg a többiek a koncertek után hosszasan ünnepelnek, ő többnyire hotelszobája magányába menekül. Ellentétben ikertestvérével, Tommal, Bill még hisz az igaz szerelemben, és elzárkózik az egyéjszakás kapcsolatoktól. Zenei ízlése pontosan annyira sokszínű, mint az élete. Mostanában Pink húzós dalaira esküszik: „Nagyon király csaj! Az utolsó CD-je, az I’m not dead állandóan a lemezlejátszómban van! Egyébként nem kizárólag csak új zenéket hallgatok. Szeretem a régebbi lemezeimet is, például Green Day American Idiot-ját! Egyszerűen nem tudom megunni.” – lelkendezik az énekes. Bill és Tom saját otthonukban is gyakran összetűzésbe kerülnek eltérő zenei ízlésük miatt. „A szobáink pontosan egymás mellet nyílnak. Azonnal képesek vagyunk összebalhézni, ha az egyikünk kicsit hangosabban hallgatja a CD-it! Nem csoda, hiszen gyökeresen eltérő a stílusunk, én pedig nem vagyok annyira oda a hip-hopért!” – magyarázza. Állítása szerint egyetlen olyan dal létezik, amitől minden alkalommal libabőrös lesz: „Ez a dal a Niemand vermisst uns a Bosse-tól. Hosszú utakon felteszem a fülhallgatómat, és sokszor meghallgatom.” Bill azonban nem csak a gitárhangot élvezi a dalokban, a legendás popénekesnő, Nena számait is nagyra tartja! „Hatévesen hallottam a dalait. Annyira beindított a zene és a szöveg is, hogy már hétévesen saját dalokat kezdtem el írogatni.” És amint tudjuk, a magdeburgi srác ezt a hobbiját már profi szinten űzi. Bill rocker szíve vajon a diszkókban is megmutatkozik? „11 évesen voltam utoljára a táncparketten. Az egyik exbarátnőm egy partin mindenáron táncolni akart velem. Sajnos nem tudtam nemet mondani. Ha mostanában egy klubban bulizom, inkább csak ülve mozgok a ritmusra!” – nevetgél tánctudásán.
 
 Ilyen Bill valójában:
  • A TH énekese igazi sztáralkat! Ha belép egy terembe, azonnal mindenki utána fordul!
  • Gyakran és óriás hangerővel nevet. Kifejezetten szeret kárörvendően kacagni másokon!
  • Ha egyedül akar lenni, leül egy nyugodt sarokba és gondolkodik. Ilyenkor még a csapattársai sem zavarhatják…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://billkaulitzfan.blog.hu/api/trackback/id/tr391816066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása